Friday
12:33:00 am




Assalamualaikum, so its happened again. kelmarin, small fight with friends and its all about a small matter hm. aku dah tak tahu nak kate ape kot, rasa sebersalah, seram sedih, nak nangis semua adaaa. rasa macam aku tak layak hidup je kat dunia ni haih. Aku memang tak reti nak selesaikan masalah ni sendiri hmmm, mesti kena ada orang tolong and mintak suggestion orang. Lastly kawan baik aku, Cuna tolong aku. Hm dia memang pantang nengok orang yg dia sayang kena camni, kena pulau. haha katanya lah :") terharu aku kot. aku tak tahu nak balas jasa dia camne, sangat2 rasa terharu hmmm. serious aku tanak hilang kawan cam dia, cukup berterima kasih aku kat Allah sebab temukan aku dgn kawan yg sangat baik mcm tu ^^ dahtu dia nak backup aku, dia panggil lagi 6 orang geng dia, terbaik ahhh. aku dah back off time tu, takut gila ya allah, rasa mcm nak settle kan sendiri tapi dia kata biar dia settle kan. baiknya hati dia ya allah >< hmmm and lastly, the problem settled but, hati aku terseksa :"c punya susah dia nak taip kat wechat, yang dia tak boleh nak lepak dengan aku dah sampai petang, and its the problem that happened act. org memang takleh nengok kita bahagia kan? dugaan dari Allah sabar je la :"( aku nangis time baca tuuu hm hm. aku terima seadanya, sedih gilaaa ya allah tak tahu nak cakap camne. sokay next year ada kan kan hemm try sedapkan hati je time jawab tu , hakikatnya sedih gilaaaaa. hidup aku makin sengsara duduk situ, kalau jadi outsider i think boleh consider la lagi. aku kena kuat nak hadapi semua ni :) tak boleh lemah. nanti aku yang kena pijak kepala hm. aku just nak cakap yang aku tanak dia tinggalkan aku, sebagai kawan baik aku sangat sayang dia. hmmmm


Kita kawan sampai syurga ek :")


Thanks for everything Cuna :*


nisnadia