Saturday
1:35:00 am


Who is she? Someone special in my life yeah.


Hallo hallo Assalamualaikum. Today i wanna introduce my guardian angel human version hehe. Ahhhh nama dia Izzatul Husna Azhar atau nama comelnya Cuna, dah besar dah , 16 tahun pada 13/3 yg lepas ngehngeh. First time aku masuk SYS aku tak rapat sgt dgn dia ni, kenal gitu gitu je lahh . My thoughts to her, '' oh cuna, budak kelas 4 Sigma. okay dia baik '' haha tu je. Then we start to close over after hari anugerah cemerlang. Both of us kena kerja kat belakang backstage. Alkisah kitorg jadi rapat sebab main main and gaduh gaduh kat belakang stage tu lahh. hehe. Cuna ajet nak kurung aku dalam toilet, last last time dia nak menyorok terlanggar kerusi. perh sedap xD Then lepas berapa haritu kaki dia bengkak, hm teruk lah jugak, and aku banyak tolong dia, start dari tu lah kitorang rapat. Gaduh sakan, main main gelak gelak, selfie bagai haaa amek kau, kamcing habis sekarang. Hm dia lah yang selalu dengar masalah aku kat sekolah, dia la yg selalu risaukan aku kalau aku sakit, haha and yg paling tak tahan tiap tiap hari ade je bahan nak mengenakan aku. Lepas tu aku kenakan dia balik. then together gether merajuk and saling memujuk perh kelakar xD hahah. sweet habis ler tu kann. hihi. Selalu lepak dengan dia petang-2 sebab dia ni selalu stayback. And time tu lah kitorang spend masa together memandangkan kelas lain lain, dia harian aku ni pulak asrama. Cet ayat dramatik gila . Hm gagak ni agak gila gila dan otaknya memang senget dan tak boleh nak betulkan dah paksi dia haha, sawit sungguh orgnye, caring and gedik terlebih *dengan aku je katanya* kahkah. Okay tu je.



1 4 3 Izzatul Husna. May Allah bless our friendship forever and ever :***


nisnadia